Lliga Endesa
Esports Bàsquet 23/09/2013

Kostas Papanikolaou: "El Barça és un equip de nivell mundial"

L'aler ha signat un contracte de tres temporades amb una de quarta opcional

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha presentat aquest dilluns Kostas Papanikolaou, un dels pals de paller de l'equip blaugrana per a la pròxima temporada. "No m'agrada parlar gaire, m'agrada més fer coses a la pista. Sóc aquí per ajudar el Barça", ha explicat. "El Barça és un equip de nivell mundial i ha construït un gran equip. Parlar és fàcil, així que el que cal fer és treballar amb humilitat", ha dit.

"Aprendre a parlar català m'ajudarà a integrar-me i espero fer-ho de mica en mica", ha explicat. "Sóc un guanyador i això no canviarà. L'únic que ara m'importa és el Barça", ha recordat. "Estic millor de la lesió, no tinc pressa i tornaré a competir quan els metges m'ho diguin", ha afegit.

Segons l'aler grec, "Pete Mickeal és un jugador molt bo, però no m'agraden les comparacions. Simplement crec que puc ajudar l'equip". "Vassilis Spanoulis m'ha ajudat molt a mi i a altres jugadors joves, però en un equip tothom ha d'ajudar tothom", ha assegurat el jugador.

L'aler ha signat un contracte de tres temporades amb una de quarta opcional. "Estem segurs que ens ajudarà a obtenir molts èxits", ha explicat Joan Bladé. "És un aler jove, però compta amb molta experiència en equips d'alt nivell. És un jugador amb caràcter i intensitat que competeix molt bé", ha analitzat Joan Creus. "Tenim quatre jugadors nascuts a la dècada dels 90 i hem rebaixat l'edat mitjana de la plantilla", ha afegit.

stats