Bàsquet
Esports Bàsquet 10/06/2014

L'Unicaja es venja del Madrid i força un quart partit (88-75)

El conjunt andalús ha arribat a guanyar de més de vint punts gràcies a un tercer quart impecable

Rudy Fernández intenta superar Fran Vázquez en l'Unicaja - Reial Madrid / DANIEL PÉREZ / EFE

BarcelonaL'Unicaja de Màlaga ha forçat el quart partit contra el Reial Madrid. Després de perdre els dos primers partits a Madrid, tots ells per un marcador força ajustat, el conjunt andalús ha aconseguit finalment la victòria.

L'equip que entrena Joan Plaza ha imposat el seu joc, tant tàctic com físic, i ha anul·lat un Madrid que, conscient que tenia un 2-0 d'avantatge, ha estat més especulatiu.

El partit, igualat fins al descans (s'hi ha arribat amb un avantatge de 50-45 per als locals), s'ha decantat definitivament al tercer període amb un parcial de 25-10. L'Unicaja ha arribat a guanyar de més de 20 punts quan faltaven cinc minuts escassos. Després, amb l'enfrontament sentenciat, el Reial Madrid ha maquillat el marcador fins al 88-75 definitiu.

El quart, també al Martín Carpena, partit està previst que es disputi el dijous, a les 20.15 h. Després, serà el torn del Barça-València (22 h) al Palau Blaugrana.