ACB
Esports Bàsquet 06/02/2011

Savané es trenca el tendó d'Aquil·les i podria perdre's el que resta de temporada

Sitapha Savané, aler-pivot del Gran Canària 2014, s'ha lesionat aquest matí durant el partit que enfrontava el conjunt canari contra el Caja Laboral (70-68)

Redacció
1 min
Sitapha Savané

BarcelonaEn una jugada fortuïta, només començar el partit, Sitapha Savané s'ha hagut de retirar del parquet ajudat pels membres de l'equip mèdic del club a causa d'una lesió al tendó d'Aquil·les.

A l'espera que es confirmin la gravetat de les proves realitzades a la Clínica del Perpetuo Socorro de la capital de Gran Canària, el club es troba en la tessitura de recompondre el planter a pocs dies perquè comenci la Copa del Rei. Es dóna la circumstància que els canaris s'han d'enfrontar contra el Reial Madrid.

Pel tècnic, Pedro Martínez, suposa un seriós contratemps ja no només per l'aportació ofensiva sinó pel "factor anímic" que suposa una lesió així.

"És una situació complexa perquè ja s'ha tancat el termini per contractar jugadors que tinguessin fitxa a l'ACB", ha afirmat el responsable esportiu del club, Himar Ojeda.

Amb això, la plantilla es queda de moment amb nou rotacions professionals sense comptar amb els jugadors del planter, de manera que el club estudia possibles solucions davant d'aquesta incòmoda situació.

stats