Bàsquet - Lliga Endesa

L'autocrítica més sincera de Roger Grimau: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça malbarata una diferència de 14 punts contra el València Basket

2 min
Roger Grimau, a la banqueta amb els seus ajudants

BarcelonaEl Barça va malbaratar una diferència de 14 punts contra el València Basket (76-79). Un parcial de 0-19 va permetre que l'equip valencià capgirés la dinàmica d'un partit que Nico Laprovittola hauria pogut enviar a la pròrroga amb un triple sobre la botzina. "No he estat gaire bé avui. Hem tingut dos moments molt dolents. No hem sigut capaços d'aturar el seu parcial i els hem deixat entrar en el partit", va explicar Roger Grimau.

Pedro Martínez

La jugada que no apareixia en cap pissarra

Pedro Martínez és un dels millors entrenadors del bàsquet europeu, però la jugada final amb la qual el Baxi Manresa va aconseguir el triomf a la pista del Coviran Granada no va ser mèrit seu (93-94). Dani Pérez va passar la pilota a Brancou Badio, però la pilota se li va esmunyir entre les cames a l'escorta. Marcis Steinbergs va ser el més ràpid a reaccionar i va llançar el triple decisiu... contra el taulell.

Facu Campazzo i Quino Colom

La dada positiva del Girona a Madrid

El Bàsquet Girona va perdre a la pista del Reial Madrid (92-79), però va apuntar-se una fita que pots equips aconsegueixen. L'equip de Fotis Katsikaris va capturar més rebots que el conjunt blanc. "Sense Edy Tavares, tenim alguna mancança en el joc interior. A més, el Bàsquet Girona és el segon millor equip de la lliga en rebots ofensius. Però hem tingut una bona capacitat d'adaptació", va analitzar Chus Mateo.

Michael Ruzic iniciant una penetració

Ruzic, una aposta sense escletxes

Dies després de signar la seva renovació amb el Joventut, Michael Ruzic va fer un partit molt complet contra el Zunder Palència (89-77). El jove de 17 anys va sumar 6 punts, 6 faltes rebudes i 5 rebots. "Les seves estadístiques no són meravelloses, però és un jugador que sempre suma per a l'equip. La seva presència és molt positiva per al grup. Ell sempre juga al seu màxim nivell", va analitzar Carles Duran.

stats