Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 11/12/2023

Un fan de l'Arsenal no evita la derrota del Barça: l'Instant Replay de l'ARA

Darío Brizuela alimenta un intent de remuntada incomplet

2 min
Darío Brizuela, envoltat de defenses del Casademont Saragossa

BarcelonaQuan era un nen, tots els amics de Darío Brizuela eren del Barça, del Madrid o de la Reial Societat. El basc, però, va fer-se aficionat de l'Arsenal gràcies a una samarreta de Thierry Henry que li va regalar el seu oncle. La bona actuació de l'escorta no va poder evitar la derrota del Barça a la pista del Casademont Saragossa (101-99), on una cistella de Trae Bell-Haynes va decidir un final ajustat. El dorsal 8 va alimentar amb 8 dels seus 14 punts en l'últim quart una remuntada que no va ser completa.

Celebració de Pep Busquets

Un noi molt ben cregut

Després de fer un bon partit contra el Besiktas, Pep Busquets tenia deures per a l'enfrontament contra el Monbus Obradoiro. Carles Duran, el seu entrenador, va reconèixer la seva bona feina en defensa, però li va exigir més en atac. L'aler granollerí va respondre sumant 18 punts i 7 rebots contra l'equip gallec (78-69). La seva actuació va ser decisiva perquè la Penya sumés el seu setè triomf de la temporada i augmenti les seves opcions de jugar la Copa del Rei.

La millor dada és la supervivència

El mestre va superar l'aprenent. Pedro Martínez es va endur dissabte el duel contra Salva Camps, ja que el seu Bàsquet Manresa va superar el Bàsquet Girona (101-87). L'entrenador badaloní va sumar el seu 150è triomf a la Lliga Endesa. "La millor dada és la supervivència. Estic orgullós de pertànyer al Manresa i sumar victòries i partits amb el club és un orgull molt gran, segurament el més gran de la meva carrera professional", va dir.

Pedro Martínez i Salva Camps

La manera correcta de jugar a bàsquet

D'estils de joc n'hi ha tants com de sabors en una gelateria, però el partit del Nou Congost va ser una delícia per als espectadors que valoren el joc ràpid i atrevit. "Hem guanyat un bon equip que juga a un ritme molt alt. S'ha vist un bon partit de bàsquet. Crec que és la manera correcta de jugar a bàsquet, tot i que n'hi ha d'altres que són respectables", va opinar Martínez. "No hem estat capaços d’aturar el seu joc en transició", va reconèixer Camps.

stats