Bàsquet - Lliga Endesa

Un any a la banqueta del Barça equival a set anys d'un gos: l'Instant Replay de l'ARA

Roger Grimau aparca la crisi dels últims dies amb un triomf contra el Baskonia

2 min
Roger Grimau, entrenador del Barça

BarcelonaLa banqueta del Palau Blaugrana no és senzilla. Després d'aparcar la crisi dels últims dies amb una victòria contra el Baskonia (82-62), Roger Grimau va utilitzar una metàfora per explicar com ha viscut els últims dies. "Un any al Barça és com set anys d'un gos, passa molt ràpid. En els moments fotuts es veu com és la gent. He patit perquè les derrotes fan mal, però veia que l'equip estava amb ganes i amb compromís", va reconèixer Roger Grimau, un entrenador que viu les derrotes amb la mateixa intensitat que els aficionats culers.

Juani Marcos i Andrés Feliz

Rubén Prey es desvia del camí

El Joventut Badalona no afluixa. Després d'imposar-se a Fontajau (67-82), ja suma sis victòries consecutives. L'absència a la convocatòria de Rubén Prey va encendre les alarmes. "El Rubén s'ha desviat del camí i ha de tornar-hi si vol seguir formant part d'aquest equip. La millor manera és que reflexioni i que torni a treballar per intentar estar amb nosaltres perquè és un jugador de futur per a nosaltres", va explicar Carles Duran, entrenador de l'equip verd-i-negre.

Salva Camps, entrenador del Bàsquet Girona

Salva Camps demana respecte

Tot i fer un bon partit pel que fa a esforç, el Bàsquet Girona va perdre a casa contra la Penya. El desencert en el tir va limitar la producció ofensiva de l'equip gironí. Salva Camps, el seu tècnic, va posar l'accent en el criteri arbitral. "Jugar contra un rival que tira el doble de tirs lliures que tu condiciona el joc. Ells són experimentats i saben ensenyar els contactes. No tenim ni experiència ni nom a la lliga, però ja ens guanyarem el respecte", va dir.

Pedro Martínez, entrenador del Baxi Manresa

Un perdó mai arriba tard

El Lenovo Tenerife va superar el Baxi Manresa al Nou Congost (73-76). Tant els aficionats locals, que van ovacionar irònicament els àrbitres, com Pedro Martínez van acabar molestos amb les faltes personals xiulades. Txus Vidorreta, tècnic del conjunt insular, va aprofitar els micròfons per demanar disculpes. "Vaig estar molt desafortunat amb les declaracions que vaig fer l'any passat. L'afició del Baxi Manresa no s'ho mereix i demano perdó".

stats