Bàsquet
Esports Bàsquet 30/10/2020

El Barça remunta onze punts en quatre minuts (71-72)

i
àlex Gozalbo
1 min
El Barça remunta onze punts en quatre minuts (71-72)

BarcelonaEl Barça de bàsquet va superar ahir el TD Systems Baskonia en un final de partit inversemblant a Vitòria (71-72). L’equip català, que perdia per onze punts de diferència a quatre minuts del final, va capgirar el marcador amb un parcial de 2-14. Nikola Mirotic va taponar un últim llançament d’Alec Peters per assegurar el triomf visitant. L’aler pivot montenegrí va brillar amb 18 punts, 7 rebots i 5 faltes rebudes en el dia de la seva reaparició a l’Eurolliga.

“El partit no tenia bona pinta per a nosaltres, però hem tingut una bona mentalitat. És un partit estrany, en què han passat massa coses. N’hem d’aprendre”, va opinar Sarunas Jasikevicius. El Barça va fer un partit molt irregular. Després de controlar el marcador durant els tres primers quarts i construir-se un avantatge de vuit punts (48-56), l’equip blaugrana va perdre el control del joc. El Baskonia va redibuixar l’escenari amb un parcial de 21-2 que va semblar sentenciar el partit (69-58), però les pilotes perdudes dels locals i l’encert dels visitants van dur al triomf culer.

Carles Duran, a Fuenlabrada

Derrota del Joventut a Fuenlabrada

Un Joventut de Badalona amb baixes importants va perdre a la pista de l’Urbas Fuenlabrada (93-84). El Baxi Manresa, per la seva banda, rep avui (20.45 h, Movistar Deportes) el RETAbet Bilbao Basket.

stats