Copa del Rei ACB 2011

Octava edició d’aquest campionat

Els cinc prodigis de la generació del 1997 que deixa la Minicopa de Madrid

Aquest migdia s’ha celebrat al pavelló Antonio Magariños la final de la Minicopa, que deixa cinc noms per seguir ben de prop en els darrers anys

Aquest migdia s’ha celebrat al pavelló Antonio Magariños la final de la Minicopa. Aquesta edició, l’octava d’aquest campionat, deixa cinc noms per seguir ben de prop en els darrers anys:

Jonathan Barreiro (Regal Barça)

(16-01-1997, aler, 1,95)

La gran joia de la generació del 1997 per la qual els clubs més importants de l’ACB estan lluitant. És un tres que pot fer moltes coses gràcies als seus fonaments. Té el millor desplaçament lateral defensiu que s’ha vist en anys i reboteja amb facilitat.

Albert Real (DKV Joventut)

(12-06-1997, aler-pivot, 1,89)

Facilitat innata per anotar gràcies a la seva intensitat i a un ús prodigiós del joc de peus. Jugador complet que pot anotar, passar i rebotejar, tot sense rebutjar el contacte. El seu duel a la final amb Jonathan Barreiro ha estat èpic. LeBron James?

Nedim Dedovic

(16-02-1997, aler-pivot, 1,94)

Bona mà, excel·lent col·locació per al rebot i uns braços molt llargs. Tot i la seva alçada, té un gran domini de la pilota i pot conduir-la amb totes dues mans. Germà de Nihad Dedovic.

Andreu Nicolau

(13-10-1997, aler-pivot, 1,91)

Aler-pivot amb capacitat per anotar des de la línia de tres punts. Útil a dins de la zona, on sap col·locar-se amb habilitat.

Raül Timoner

(31-03-1997, base, 172)

Als 13 anys juga com un base ACB, però al mateix temps té gestos tècnics que no es veuen al bàsquet d’elit. És el millor passador de la seva generació, el que li permet treure benefici dels seus companys.


Més continguts de