BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Bàsquet15/02/2016

La cinquena pallissa més gran de la competició

El Barça Lassa abusa de la dèbil defensa del Sevilla i guanya per 54 punts de diferència (108-54)

BarcelonaQuatre dies abans de la Copa del Rei, el Barça Lassa va abusar de la dèbil defensa del Baloncesto Sevilla (108-54). El triomf per 54 punts de diferència va ser el cinquè més ampli de la història a la Lliga Endesa. L’equip blaugrana va repartir 32 assistències, va arribar a 155 de valoració i va anotar el 66% dels triples que va intentar (15/23). Xavi Pascual no va poder comptar amb Shane Lawal, que divendres contra el Zalgiris va patir una ruptura del menisc extern del genoll dret i serà sotmès a una artroscòpia. L’entrenador del Barça Lassa, que va recuperar en canvi Carlos Arroyo, va fer descansar Joan Carles Navarro. El tècnic va complir ahir 8 anys a la banqueta culer.

L’equip blaugrana, que va anotar 9 dels 13 triples que va intentar en els primers 20 minuts, va sumar 57 punts en la primera meitat (57-33). El Barça Lassa va dominar el tercer període per 34-8 i es va fer amb una renda de 50 punts a 10 minuts del final (91-41).

Cargando
No hay anuncios

El Fiatc Joventut fa suar el líder

Un combatiu Fiatc Joventut va competir bé contra el València Basket (66-73), però va acabar perdent contra el líder de la Lliga Endesa. La Penya perdia per tan sols un punt de diferència a dos minuts del final. Tot i tenir les baixes d’Albert Miralles i Ousmane Drame, l’equip verd-i-negre va exhibir una millor activitat defensiva que en els últims partits, però no va poder tombar el conjunt de Pedro Martínez.

Cargando

L’ICL Manresa, per la seva banda, va perdre a la pista del Movistar Estudiantes (86-57). El conjunt d’Ibon Navarro, que va quallar un bon inici, es va enfonsar després de rebre un parcial de 23-4 al tercer quart.