BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 15/02/2016

La cinquena pallissa més gran de la competició

El Barça Lassa abusa de la dèbil defensa del Sevilla i guanya per 54 punts de diferència (108-54)

BarcelonaQuatre dies abans de la Copa del Rei, el Barça Lassa va abusar de la dèbil defensa del Baloncesto Sevilla (108-54). El triomf per 54 punts de diferència va ser el cinquè més ampli de la història a la Lliga Endesa. L’equip blaugrana va repartir 32 assistències, va arribar a 155 de valoració i va anotar el 66% dels triples que va intentar (15/23). Xavi Pascual no va poder comptar amb Shane Lawal, que divendres contra el Zalgiris va patir una ruptura del menisc extern del genoll dret i serà sotmès a una artroscòpia. L’entrenador del Barça Lassa, que va recuperar en canvi Carlos Arroyo, va fer descansar Joan Carles Navarro. El tècnic va complir ahir 8 anys a la banqueta culer.

L’equip blaugrana, que va anotar 9 dels 13 triples que va intentar en els primers 20 minuts, va sumar 57 punts en la primera meitat (57-33). El Barça Lassa va dominar el tercer període per 34-8 i es va fer amb una renda de 50 punts a 10 minuts del final (91-41).

El Fiatc Joventut fa suar el líder

Un combatiu Fiatc Joventut va competir bé contra el València Basket (66-73), però va acabar perdent contra el líder de la Lliga Endesa. La Penya perdia per tan sols un punt de diferència a dos minuts del final. Tot i tenir les baixes d’Albert Miralles i Ousmane Drame, l’equip verd-i-negre va exhibir una millor activitat defensiva que en els últims partits, però no va poder tombar el conjunt de Pedro Martínez.

L’ICL Manresa, per la seva banda, va perdre a la pista del Movistar Estudiantes (86-57). El conjunt d’Ibon Navarro, que va quallar un bon inici, es va enfonsar després de rebre un parcial de 23-4 al tercer quart.