Lliga Endesa
Esports Bàsquet 12/01/2014

El Barça es recrea contra l'UCAM Múrcia (96-63)

L'equip blaugrana exhibeix voracitat ofensiva contra un rival amb poques ganes d'esforçar-se en defensa

Mario Hezonja

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha superat l'UCAM Múrcia (96-63) al Palau Blaugrana. L'equip blaugrana ha exhibit la seva voracitat ofensiva contra un rival amb poques ganes d'esforçar-se en defensa. Xavi Pascual ha fet descansar Joan Carles Navarro (sobrecàrrega muscular) i Bostjan Nachbar. A més, el tècnic ha repartit molts minuts entre Álex Abrines (17 punts), Marko Todorovic (9) i Mario Hezonja (7), tres joves jugadors que han fet les delícies dels 4.046 aficionats.

Jacob Pullen ha acabat amb 18 punts mentre que Maciej Lampe, que travessa per una fase de manca de confiança, s'ha quedat sense anotar en 13 minuts (0/4 en tirs).

L'equip blaugrana, que ha arribat al descans amb una renda de 15 punts (48-33), ha dominat amb comoditat un partit incòmode, situat entre dos compromisos importants de l'Eurolliga. Óscar Quintana ha intentat evitar la producció ofensiva del Barça amb una zona 2-3. Augusto Lima ha sigut el seu jugador més productiu.

La renda local no ha deixat de créixer fins arribar els 30 punts.