Eurolliga
Esports Bàsquet 24/01/2013

Un Barça Regal majúscul guanya a Vitòria (79-90)

Pete Mickeal i Joan Carles Navarro, que s'ha convertit en el primer jugador que arriba als 3.000 punts a l'Eurolliga, han acabat amb la ratxa del Caja Laboral

àlex Gozalbo
1 min
Ante Tomic, al Buesa Arena

BarcelonaUn Barça Regal majúscul ha guanyat al Buesa Arena (79-90), on Joan Carles Navarro s'ha convertit en el primer jugador que arriba als 3.000 punts a l'Eurolliga. A més, l'escorta ha empatat amb Gianluca Basile (421) com a màxim triplista. El capità, que ha reaparegut després de la seva lesió, ha començat el partit com a titular i ha acabat amb 11 punts, ajudant Pete Mickel (23 punts) a acabar amb la ratxa de 17 victòries del Caja Laboral.

Zan Tabak ha allunyant Ante Tomic de la cistella i ha aprofitat els espais creats per atacar C. J. Wallace amb Milko Bjelica. La tàctica li ha servit al Caja Laboral per aconseguir una renda de vuit punts contra un Barça Regal que als cinc minuts ja acumulava 15 punts encaixats i 4 faltes xiulades. L'equip blaugrana ha reaccionat a cop de triples i ha acabat el primer quart amb un ajustat 28-27. El Barça Regal ha sabut treure profit de la facilitat ofensiva de Joe Ingles per aconseguir una renda de cinc punts a dos minuts del descans, al qual s'ha arribat amb el resultat de 47-50.

Concentrat, motivat en defensa i liderat per Pete Mickeal en atac, el Barça Regal ha començat bé el tercer quart, en què ha aconseguit una renda de 13 punts. Nate Jawai s'ha mostrat sòlid en el seu enfrontament contra Maciej Lampe. El Caja Laboral no s'ha donat per vençut i ha remuntat el desavantatge fins a situar-se a tan sols un punt del rival. Però l'equip blaugrana ha reaccionat amb un parcial de 0-7 a cinc minuts del final per recuperar la tranquil·litat.

stats