Lliga Endesa
Bàsquet12/10/2011

El Fiatc Joventut es desfà de l'UCAM Múrcia (71-65) en el retorn de Josep Franch a Badalona

Pooh Jeter ha estat el millor jugador del Fiatc Joventut, que ha sabut distanciar-se del rival en un tercer quart de gran encert ofensiu en què ha anotat 27 punts

BadalonaEl Fiatc Joventut ha aconseguit la primera victòria de la temporada en superar l'UCAM Múrcia (71-65) en el partit que ha significat el retorn de Josep Franch a Badalona. El base, que ha pagat el nerviosisme, ha acabat l'encontre amb dos punts en 20 minuts.

Pooh Jeter (13 punts), que ha demanat jugar tot i els seus problemes físics, ha estat el millor jugador del Fiatc Joventut, que ha sabut distanciar-se del rival en un tercer quart de gran encert ofensiu en què ha anotat 27 punts.