NBA
Bàsquet27/05/2013

Els Miami Heat tomben els Indiana Pacers i recuperen el factor pista (96-114)

Els vigents campions de la NBA han esborrat qualsevol dubte amb un partit tàcticament perfecte

BarcelonaEls Miami Heat han superat els Indiana Pacers (96-114) i han recuperat el factor pista (2-1) a la final de la Conferència Oest. Els vigents campions de la NBA han esborrat qualsevol dubte generat després de la derrota al segon enfrontament de la sèrie amb un partit tàcticament perfecte.

L'equip visitant ha arribat al descans amb 70 punts anotats, rècord de la franquícia en un partit del 'play-off'. El seu percentatge d'encert en els tirs ha superat el 60% en els dos primers quarts jugats al Bankers Life Fieldhouse. Els Indiana Pacers han intentat la remuntada, però els Miami Heat s'han mostrat molt concentrats. Aquesta vegada LeBron James ha tingut la col·laboració de tots els seus companys. Udonis Haslem, per exemple, ha sumat 17 punts i 7 rebots.

Cargando
No hay anuncios

El quart partit de la sèrie es jugarà la nit de dimarts a dimecres (2.30 hores, Canal + Deportes).