Lliga Endesa
Bàsquet04/06/2015

El Reial Madrid obre les semifinals amb triomf contra el València Basket (81-71)

Sergi Llull i Rudy Fernández han liderat la victòria de l'equip blanc

BarcelonaEl Reial Madrid, vigent campió de l'Eurolliga, ha superat aquest dijous el València Basket en el primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa (81-71). Sergi Llull (14 punts i 8 rebots) i Rudy Fernández (18 punts) han liderat el triomf de l'equip blanc.

L'equip blanc ha arribat al descans amb un avantatge de 10 punts (46-36), però el rival entrenat per Carles Duran ha reaccionat i ha empatat el marcador a l'inici del tercer període amb un parcial de 2-12 (48-48). El conjunt local tan sols ha anotat 2 punts en cinc minuts i mig.

Cargando
No hay anuncios

El Reial Madrid ha sabut recuperar la iniciativa i assegurar-se la victòria. Kresimir Loncar s'ha lesionat a 25 segons del final.

El segon partit de l'eliminatòria es disputarà aquest diumenge (12.00 h). L'altra semifinal, la que juguen el Barça i l'Unicaja, comença aquest divendres (21.30 h, Teledeporte).