Lliga Endesa
Esports Bàsquet 04/06/2015

El Reial Madrid obre les semifinals amb triomf contra el València Basket (81-71)

Sergi Llull i Rudy Fernández han liderat la victòria de l'equip blanc

Rafa Martínez i Rudy Fernández / ACB PHOTO

BarcelonaEl Reial Madrid, vigent campió de l'Eurolliga, ha superat aquest dijous el València Basket en el primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa (81-71). Sergi Llull (14 punts i 8 rebots) i Rudy Fernández (18 punts) han liderat el triomf de l'equip blanc.

L'equip blanc ha arribat al descans amb un avantatge de 10 punts (46-36), però el rival entrenat per Carles Duran ha reaccionat i ha empatat el marcador a l'inici del tercer període amb un parcial de 2-12 (48-48). El conjunt local tan sols ha anotat 2 punts en cinc minuts i mig.

El Reial Madrid ha sabut recuperar la iniciativa i assegurar-se la victòria. Kresimir Loncar s'ha lesionat a 25 segons del final.

El segon partit de l'eliminatòria es disputarà aquest diumenge (12.00 h). L'altra semifinal, la que juguen el Barça i l'Unicaja, comença aquest divendres (21.30 h, Teledeporte).