Esports Bàsquet 04/09/2014

La selecció dels Estats Units tomba Ucraïna i se cita amb Mèxic (71-95)

L'equip nord-americà jugarà els vuitens de final aquest dissabte a Barcelona

Derrick Rose, contra Ucraïna / LUIS TEJIDO / EFE

BarcelonaLa selecció dels Estats Units ha tancat aquest dijous la primera fase de la Copa del Món de bàsquet amb una victòria contra Ucraïna (71-95) i aquest dissabte disputarà, ja al Palau Sant Jordi de Barcelona, els vuitens de final del campionat contra Mèxic.

L'equip nord-americà, que s'ha acomiadat de Bilbao invicta, s'ha vist obligat a remuntar un desavantatge de set punts i no ha liderat el marcador fins al minut 15. James Harden ha liderat l'anotació del seu equip amb 17 punts. Stephen Curry ha acabat el partit amb 14 punts.

Kyrie Irving ha patit una forta caiguda durant el partit i ha necessitat ajuda per caminar fins al vestidor. Els serveis mèdics de la selecció dels Estats Units estan analitzant el seu maluc.

L'equip de Mike Krzyzewski tanca la primera fase amb cinc victòries i cap derrota. El vigent campió del torneig anota 102,2 punts de mitjana i tan sols n'encaixa 69. Els seus triomfs han estat per 33,3 punts de mitjana.