El Fiatc Joventut diu adéu a la Copa després de caure a la Fonteta (85-69)

La Penya es deixa remuntar el partit en un últim quart horrorós

Marta Campderrós
El base Valencia Basket Sam Van Rossom i el pivot del FIATC Joventut Albert Miralles

BarcelonaEl Fiatc Joventut no ha fet els deures i ha perdut davant el València Basket a la Fonteta (85-69). Els de Salva Maldonado, que s'han deixat remuntar el partit en els últims minuts, no disputaran la Copa del Rei de Màlaga. El València, per la seva part, tanca la seva millor primera volta de la història.

La Penya ha fet un inici de partit molt seriós. Els de Maldonado sabien el que s'hi jugaven i han plantat cara als locals gràcies a una bona actuació del trident Savané-Miralles-Shurna (16-22). La intensitat defensiva dels badalonins ha estat excepcional i els ha permès augmentar l'avantatge en el marcador, a 8 punts, fins arribar al descans (30-38).

En la represa, el Joventut ha seguit mostrant la seva millor versió sobre la pintura, controlant el joc al seu antull i desactivant el conjunt valencià (52-58). A l'inici de l'últim quart, però, els locals han aconseguit equilibrar el partit (58-58). La Penya s'ha complicat la vida, ha desconnectat inexplicablement i ha permès que el València remuntés un partit que tenia guanyat. Ni l'extraordinària actuació de Savané, amb 26 punts i 31 de valoració, ha pogut evitar la desfeta de l'equip català (85-69).