ACB
Bàsquet27/02/2011

Jackson i Warren eviten el triomf de la Penya a l'Olímpic (76-80)

No ha pogut ser tot i que s'ha donat la cara fins al final. Els de Pepu Hernández s'han vist superats pel Bilbao Basket en un matx on el DKV ha merescut millor sort

D. Jover

BarcelonaEl DKV Joventut ha tornat a perdre aquest migdia davant el Bilbao i suma així la tercera derrota consecutiva en Lliga ACB. Els verd-i-negres globalment han jugat un bon partit, però en els minuts decisius no han sabut aturar la parella Chris Warren-Aaron Jackson, que no han notat la pressió i amb deu punts gairebé seguits entre tots dos en els dos darrers minuts, han impedit un triomf badaloní.

L'inici de partit ha estat molt bo. Amb un bàsquet molt fluid i movent molt bé la pilota, la Penya s'ha situat fins a deu punts per sobre amb una cistella de Jelinek (22-12). Però tot ha canviat a partir de la tècnica i el desqualificant que ha rebut Àlex Mumbrú al final del primer període. En lloc d'enfortir els locals, els ha anat en contra i a poc a poc el Bilbao ha anat remuntant i al descans ja havia igualat el marcador a 38.

Cargando
No hay anuncios

A la represa, els de Pepu no s'han trobat còmodes en cap moment i ha estat aleshores quan el Bilbao Basket s'ha situat de nou per davant en el marcador (40-44) gràcies a Warren i Marko Banic. A mesura que han passat els minuts, el DKV ha reaccionat i amb un triple de Josep Franch a falta de tres minuts ha tornat a situar-se per davant (66-63), però no ha sabut fer-se fort davant de Warren i Jackson, que han dinamitat el matx en els darrers dos minuts i han capgirat el marcador.