Bàsquet - Eurolliga

El Panathinaikòs fa baixar el Barça del núvol

L'equip blaugrana malbarata una diferència de 16 punts i perd la segona posició

1 min
Dinos Mitoglou i Jabari Parker

BarcelonaL'Eurolliga comença a fer pujada. El Barça va malbaratar una diferència de 16 punts i va perdre a la pista del Panathinaikòs (89-81). La derrota complica la classificació d'un equip blaugrana que abandona la segona posició. Com a mal menor, el conjunt català va igualar el basket-average directe. Kostas Sloukas, que va sumar 18 punts i 8 assistències, va ser decisiu. "Arribar a la final four seria un somni", va dir l'estrella local.

"No hem controlat els seus llançaments de tres punts i el rebot contra un rival que ens ha pressionat molt", va analitzar Roger Grimau, entrenador del Barça.

Kendrick Nunn.

La nit no va començar malament a Atenes. Un Barça coral es va construir una diferència de 16 punts durant un segon quart de domini visitant (24-40). La defensa blaugrana va ser capaç d'aturar les virtuts d'un Panathinaikòs que va veure frenada la seva anotació (34-46).

Ergin Ataman, més llest que la gana, va saber ajustar alguns matisos tàctics per rescatar el Panathinakòs, que es va tornar a enganxar al partit (55-55). La combinació de Kostas Sloukas i Jerian Grant va donar resultat a l'equip local, que va aprofitar el caliu dels seus aficionats per posar a prova el Barça.

El conjunt grec, més madur i intel·ligent que el Barça, va jugar amb les idees més clares el tram final i va arribar als últims dos minuts amb un avantatge de 10 punts (83-73). Una genialitat de Nico Laprovittola va servir perquè l'equip blaugrana igualés el basket-average a 1,2 segons del final. Kendrick Nunn va fallar un tir final sobre la botzina.

stats