Bàsquet20/01/2019

El Barça Lassa castiga la rotació curta del Kirolbet Baskonia (73-82)

El líder de la Lliga Endesa recupera un desavantatge de nou punts a Vitòria

i

BarcelonaEl Barça Lassa ha recuperat un desavantatge de nou punts i ha superat el Kirolbet Baskonia (73-82) en un partit que enfrontava el primer contra el segon classificat de la Lliga Endesa. L'equip blaugrana ha castigat la curta rotació del rival per assegurar-se la victòria durant la segona meitat.

"Poder jugar amb deu jugadors ens ha donat un avantatge. Sabia que si milloràvem la defensa i podíem jugar en transició, tindríem l'oportunitat de guanyar", ha analitzat Svetislav Pesic, entrenador del Barça Lassa. "En l'últim quart ens hem fos i no hem tingut resposta física. Perdre a casa contra el Barça ens deixa mal regust de boca", ha opinat Velimir Perasovic, tècnic del Kirolbet Baskonia.

Cargando
No hay anuncios

El líder de la Lliga Endesa ha trigat en concentrar-se i això ho va aprofitar el Kirolbet Baskonia per construir-se una diferència de nou punts (14-5). A poc a poc el Barça Lassa ha anat millorant la seva defensa, fet que li ha permès arribar al descans amb el marcador ajustat (38-36). L'equip blaugrana ha sabut trencar el partit a l'inici del quart període, quan s'ha fet amb una renda de set punts (63-70).

Pau Ribas, Thomas Heurtel i Ante Tomic van ser alguns dels jugadors destacats. Víctor Claver s'ha lesionat i no ha pogut acabar el partit.