LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 29/01/2013

Brad Oleson: "El Barça és un dels millors clubs d'Europa"

Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet, ha explicat que "el club no ha pagat pel seu traspàs i ha assumit les mensualitats pendents de la seva fitxa"

àlex Gozalbo
1 min
Brad Oleson, durant la seva presentació com a nou jugador del Barça Regal

BarcelonaEl Barça Regal ha presentat aquest dimecres Brad Oleson. "El Barça és un dels millors clubs d'Europa. La decisió ha estat fàcil", ha assegurat. "Jugo a la mateixa posició que Joan Carles Navarro, però no sóc el mateix jugador. Intentaré ajudar l'equip tant com pugui".

Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet, i Joan Creus, secretari tècnic, han presentat el jugador. "L'acord és per a aquesta temporada i dues més. El Barça ha assumit les mensualitats pendents de la seva fitxa i el jugador s'ha rebaixat el seu contracte", ha explicat Bladé.

"El jugador és molt conegut i té unes característiques que s'ajusten al que l'equip necessita", ha opinat Creus, que ha recordat que Brad Oleson ocupa plaça de jugador formatiu. "Hem analitzat diferents opcions, i al final ens hem decidit per aquesta", ha afegit. El secretari tècnic ha recordat que l'equip passa a tenir 14 fitxes.

Segons Joan Creus, "al final de la temporada serà el moment de fer balanç. Molts equips han fet fitxatges amb la temporada començada i això no significa res". Respecte a possibles fitxatges, el secretari tècnic ha recordat: "Estem contents amb l'equip que tenim, però sempre estem atents a possibles incorporacions. De moment, no hi ha res més". El club busca un pivot per completar la plantilla.

"La filosofia del club no canvia, els jugadors joves continuaran sortint endavant", ha assegurat el secretari tècnic.

Marcelinho Huertas, present a la roda de presentació, ha recordat que "Brad Oleson és molt tímid, però té una capacitat ofensiva molt bona, sobretot des de la línia de tres punts. Defensivament és molt capaç de defensar rivals que són molt anotadors".

stats