Eurolliga
Esports Bàsquet 10/12/2014

Un Barça minvat per les baixes busca certificar la primera posició contra el Fenerbahçe

Xavi Pascual té aquest dijous (20.45 hores, Esport3 i Sportmanía) les baixes de Joan Carles Navarro, Brad Oleson i Marcus Eriksson al perímetre

àlex Gozalbo
1 min
Mario Hezonja i Justin Doellman / RICAR ROVIRA / FCBQ

BarcelonaEl Barça de bàsquet rep aquest dijous (20.45 hores, Esport3 i Sportmanía) el Fenerbahçe Ülker. "Estem disposats a assolir la primera plaça del grup després d’haver fet una gran trajectòria. Ens fa il·lusió aconseguir-ho amb la nostra gent, en una de les nits més maques que es poden veure a Europa contra un gran equip com el Fenerbahçe", assegura Xavi Pascual.

L'entrenador culer té les baixes de Joan Carles Navarro, Brad Oleson i Marcus Eriksson al perímetre. "Perdem dos jugadors de primer nivell en la posició de 'dos'. Si sumem la baixa de Marcus Eriksson, tenim els tres jugadors en la mateixa línia de baixa. Ens afecta en l’ofensiu i el defensiu. Hem d’intentar ser competitius i guanyar. Sense ells, el nostre joc ha de ser diferent", reconeix el tècnic.

Jugadors com Àlex Abrines i Mario Hezonja hauran d'assumir més protagonisme del que és habitual. "Amb les dues baixes tan importants, contra el Fenerbahçe i els partits que vénen, tot l’equip ha de fer un pas endavant", explica Mario Hezonja.

El Fenerbahçe Ülker de Zeljko Obradovic ocupa la segona posició del grup.

Consulta aquí les claus del partit.

stats