Bàsquet - Eurolliga
Esports Bàsquet 29/10/2019

El València Basket, un cuer incòmode

L'equip de Jaume Ponsarnau visita aquest dimecres (21 hores, DAZN) el Palau Blaugrana

i
àlex Gozalbo
1 min
Svetislav Pesic

BarcelonaEl Barça enceta aquest dimecres (21 hores, DAZN) una setmana de tres partits rebent el València Basket. Tot i que el partit enfrontarà el líder invicte de l'Eurolliga (4-0) amb un cuer de la classificació que encara no s'ha estrenat (0-4), l'equip blaugrana no es refia d'un rival que fa unes setmanes va estar a un pas de guanyar al Palau Blaugrana.

"El València és un gran equip, però necessita temps", ha advertit Svetislav Pesic. El tècnic serbi ha valorat les declaracions de Kevin Durant en què el jugador dels Brooklyn Nets va anunciar el seu desig d'acabar la seva carrera al Barça. "Les declaracions de Durant no m’han sorprès. Fa cinc o deu anys, els jugadors de la NBA d’aquest nivell no sabien ni que existia un altre bàsquet. Ara és un esport global i hi ha molts europeus que juguen a la NBA”, ha argumentat l'entrenador, que ha promès fer-li lloc de cara a la temporada que ve.

Bojan Dubljevic s'ha exercitat amb una màscara protectora per la fractura de nas amb desviació que va patir dissabte a la pista del San Pablo Burgos. El base Sam Van Rossom, en canvi, serà baixa per les molèsties que té al genoll esquerre. Jaume Ponsarnau podrà recuperar l'escorta Joan Sastre, que ja està recuperat d'un trencament fibril·lar al múscul vast medial de la cama esquerra. La participació de Mike Tobey, que es recupera d'un esquinç extern al turmell dret, és dubtosa.

stats