Eurolliga
Esports Bàsquet 24/01/2013

El Barça Regal recorre a Joan Carles Navarro per intentar acabar amb la ratxa del Caja Laboral

L'equip blaugrana intentarà aquest dijous (20.15 hores, Esport3) superar un rival que acumula 17 victòries consecutives

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro

BarcelonaEl Barça Regal intentarà aquest dijous (20.15 hores, Esport3) acabar amb la ratxa del Caja Laboral, un rival que acumula 17 victòries consecutives.

Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal, recupera Joan Carles Navarro. L'escorta, que fa dues setmanes va patir una ruptura del bíceps femoral distal de la cama dreta, va viatjar a Vitòria amb els seus companys, però el club insisteix a recordar que la seva participació no és segura. "Ha viatjat per fer un entrenament més. Després decidirem què fem. Que pugui jugar no vol dir que ho pugui fer al 100%", va explicar el tècnic. El capità de l'equip blaugrana es convertirà en el primer jugador de l'Eurolliga en anotar 3.000 punts si suma 6 punts contra el Caja Laboral.

L'última vegada que el Barça Regal va jugar al Buesa Arena va ser el 4 de novembre, quan va perdre (80-69) en un partit que va reunir 13.184 espectadors a les graderies. Avui la xifra se superarà. El club basc aprofitarà per celebrar els seus 250 triomfs a Europa i per homenatjar Manel Comas, l'únic exentrenador de l'entitat amb un títol continental a la butxaca.

stats