Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/11/2012

Caja Laboral i Barça Regal, un duel clàssic a Vitòria

Els dos equips es veuran les cares aquest diumenge (19 hores, La 1) al nou Buesa Arena

àlex Gozalbo
1 min
El Buesa Arena de Vitòria, reformat

BarcelonaDes de la temporada 1992-93 no es disputa una final de la Lliga Endesa en que, com a mínim, no hi hagi el Caja Laboral o el Barça Regal. Els dos equips es veuran les cares aquest diumenge (19 hores, La 1) al nou Buesa Arena, un pavelló amb capacitat per a 15.504 espectadors que acollirà la pròxima Copa del Rei.

Xavi Pascual, que s'ha imposat en 16 dels 28 partits que ha disputat contra Dusko Ivanovic, tindrà la baixa de Pete Mickeal, encara recuperant-se d'una elognació al bessó intern de la cama dreta.

Després de dos partits en què el Barça Regal ha anotat una mitjana de 92,5 punts, la defensa de l'equip basc posarà a prova la milloria ofensiva blaugrana. La regularitat en el joc interior preocupa a Xavi Pascual. "Necessitem que Nate Jawai i Ante Tomic aportin coses bones en el mateix partit i ens condueixin pel bon camí", diu el tècnic.

Un dels jugadors del Barça Regal que arriba en millor forma al partit és Marcelinho Huertas, ex del Caja Laboral. "La dinàmica de l'equip en els últims dies és molt bona. La manera de jugar és bona i cada vegada agrada més als nostres aficionats. La competició és molt llarga i cal seguir minimitzant erades", opina el base.

stats