Eurolliga
Bàsquet09/12/2010

El millor Ricky aconsegueix que el Regal Barça esgarrapi la victòria a camp del Fenerbahçe (69-75)

El base ha completat un partit rodó amb 10 punts, 10 assistències, 7 faltes rebudes, 4 rebots i 3 recuperacions

BarcelonaEl Regal Barça s'ha imposat al Fenerbahçe Ulker (69-75) i encara opta al lideratge del grup C. L'equip català, liderat pel millor Ricky Rubio de la temporada, s'ha quedat a dos punts d'igualar el bàsquet-average del partit de la primera volta.

Ricky Rubio (10 punts, 10 assistències, 7 faltes rebudes, 4 rebots i 3 recuperacions) ha estat un dels referents d'un equip que sempre ha anat per davant en el marcador. I ha aconseguit provocar la primera derrota del Fenerbahçe al Sinan Erdem.

Cargando
No hay anuncios

El Regal Barça ha treballat molt bé des del primer minut, amb Erazem Lorbek marcant les diferències a la primera part. El pivot eslovè, però, ha patit una forta contusió a la cresta il·líaca de la cama esquerra i no ha pogut jugar durant la segona part. Tot i això, l'equip que entrena Xavi Pascual ha continuat dominat el marcador. El Fenerbahçe s'ha apropat a tres punts però mai ha capgirat el resultat.

Al final, el Regal Barça ha lluitat per la diferència de punts, però no ha pogut arribar a guanyar de vuit, que és la renda que el Fenerbahçe va aconseguir al Palau Blaugrana (61-69).

Cargando

Fenerbahçe Ulker, 69 (14+14+23+17): Ukic (13), Onan (6), Lavrinovic (4), Peker (12), Tomas (11) –cinc inicial – Turkcan (2), Greer (2), Savas (5), Kinsey (10), May (4), Preldzic (-)

Regal Barça, 75 (21+19+16+15): Rubio (10), Vázquez (11), Ingles (4), Lorbek (11), Grimau (2) – cinc inicial – Sada (-), Lakovic (10), Perovic (2), García (2), Ndong (14), Morris (9)