Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/02/2014

Xavi Pascual es reunirà aquest dilluns amb Maciej Lampe per analitzar la seva situació

L'aler pivot s'ha perdut nou partits del Barça per culpa d'un efecte secundari advers que li va aparèixer en medicar-se per combatre un problema de la pell

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, durant el partit contra el Fiatc Joventut / ACB PHOTO

BarcelonaXavi Pascual es reunirà aquest dilluns amb Maciej Lampe i el metge Gil Rodas per analitzar la situació del jugador polonès, que porta unes setmanes apartat de l'equip. L'aler pivot s'ha perdut nou partits del Barça per culpa d'un efecte secundari advers que li va aparèixer en medicar-se per combatre un problema de la pell. Segons el club blaugrana, aquesta reacció adversa apareix molt poques vegades i li ha provocat uns problemes musculars i articulars que l'han deixat sense força.

"Aquest dilluns hauria de començar a entrenar progressivament amb el grup. Ens reunirem i analitzarem quina situació tenim. Haurà de fer una setmana de bons entrenaments per poder tornar a competir i anem a veure si això es compleix", diu l'entrenador del Barça.

Maciej Lampe, que va signar un contracte de dues temporades amb opció a una tercera, té una mitjana de 6,3 punts i 2,9 rebots a la Lliga Endesa. "Com a metge, sé que una situació així altera a qualsevol. Estic segur que, quan es recuperi, ens aportarà coses", explica a l'ARA Joan Bladé, directiu responsable de la secció.

stats