Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/01/2013

Jordi Villacampa amplia el termini del seu ultimàtum

El president del Fiatc Joventut, que volia dimitir aquest dimarts, negocia amb l'Ajuntament i la Fundació Capital Europea del Bàsquet per trobar una solució

àlex Gozalbo
1 min
Salva Maldonado, entrenador del Fiatc Joventut, i Jordi Villacampa, president del club, en una de les pistes annexes de l'Olímpic de Badalona.

BadalonaJordi Villacampa, president del club, i el seu consell d'administració van anunciar que dimitirien aquest dimarts si l'Ajuntament de Badalona i la Generalitat no compleixen alguns dels acords amb què es van comprometre.

El consell d'administració del Fiatc Joventut ha emès aquest dilluns un comunicat per recordar que "segueix treballant amb els representants municipals i la Fundació Capital Europea del Bàsquet per tal de superar les dificultats. Convençuts que encara hi ha fonamentades possibilitats de poder resoldre la problemàtica i tenint en compte que la solució està oberta, entenem que hem de continuar la nostra tasca i posar tot el que estigui de la nostra part per tal d’arribar fins a la solució".

"Tan bon punt hi hagi un resultat definitiu, confirmarem la situació i prendrem les decisions oportunes", recorda la nota.

El club necessita que el consistori atorgui els permisos per ampliar el centre comercial Màgic Badalona i beneficiar-se així d'una venda de participacions ja pactada. L'entitat verd-i-negra també reclama que la Fundació Capital Europea del Bàsquet desbloquegi els diners que han d'anar destinats al club. A més, espera que es concreti la permuta de terrenys que ha de servir per construir un supermercat a la zona de Mas Ram.

stats