BÀSQUET - Copa del Rei
Esports Bàsquet 21/01/2019

València Basket i Kirolbet Baskonia, rivals de Barça Lassa i Divina Seguros Joventut a la Copa

La competició es disputarà del 14 al 17 de febrer a Madrid

N.g.
2 min
Juan Antonio Morales (Divina Seguros Joventut) i Félix Fernández (Baskonia) ahir.

BarcelonaEl València Basket serà el primer rival del Barça Lassa a la Copa del Rei. Així ho va determinar el sorteig que es va celebrar ahir al migdia a Madrid. El Divina Seguros Joventut, l’altre equip català que ha aconseguit classificar-se per disputar aquesta competició, s’enfrontarà amb el Kirolbet Baskonia. El Barça jugarà el dijous 14 de febrer a les 21.30 hores, mentre que la Penya, que torna a la Copa quatre anys després, s’estrenarà el divendres 15 a les 19 hores.

La resta d’aparellaments són els següents: el Reial Madrid s’enfrontarà al Movistar Estudiantes divendres després de la Penya en el derbi madrileny de quarts de final, mentre que l’Iberostar Tenerife jugarà contra l’Unicaja dijous, just abans que el Barça.

En cas de passar ronda, el Barça, que defensa el títol guanyat l’any passat a Gran Canària, s’enfrontarà en les semifinals al guanyador de l’Iberostar Tenerife - Unicaja dissabte a les 19 hores, mentre que la Penya, si derrota el Baskonia, jugarà les semifinals contra un dels dos equips madrilenys dissabte a les 21.30 hores. D’aquesta manera, tant el derbi català com el clàssic entre el Barça i el Madrid no es podran produir fins a una hipotètica final, prevista per al diumenge 17 de febrer a les 19.30 hores.

Nacho Rodríguez, responsable de gestió del Barça Lassa, va assegurar després del sorteig que el València Basket és “un equip fet per jugar i guanyar títols”. “Per tornar a l’Eurolliga, han anat de menys a més a la Lliga i a l’Eurocopa i han recuperat lesionats”, va resumir Rodríguez, que va avançar que serà “una eliminatòria difícil”.

Per la seva banda, Carles Duran, tècnic de la Penya, va deixar clar que el seu equip no anirà a Madrid “a passejar”. “Tenim una petita oportunitat”, va avançar després de saber que jugaran contra el Baskonia. “Espero que seguim sent l’equip que hem sigut en aquest primer tram de competició i que les lesions ens respectin. És important arribar bé a la Copa, però per a nosaltres són molt més importants els pròxims partits, abans d’anar a Madrid”, va concloure l’entrenador dels verd-i-negres.

stats