LLIGA DE CAMPIONS
Esports 18/05/2019

Lluís Cortés: "Fa ràbia perdre així, però a la segona part s'ha demostrat com podem competir"

El tècnic es queixa per l'efectivitat de les franceses en els primers 30 minuts

Toni Padilla
2 min
Lluís Cortés: "Fa ràbia perdre així, però a la segona part s'ha demostrat com podem competir"

BudapestRàbia i tristesa. Les jugadores del Barça han marxat de Budapest amb una sensació estranya, en paraules del tècnic Lluís Cortés, ja que "aquesta derrota és una aprenentatge per tothom, per jugadores, tècnics, periodistes...aquest és el nivell del Lió. Aquest, un nivell molt alt, però és una llàstima que ens 30 minuts ens facin 4 gols en jugades que sabíem que ens podien fer. Les passades llargues a l'esquena de la nostra defensa i la defensa de centrades laterals, jugades en que elles destaquen i que havíem treballat per defensar-les...però ens han guanyat els duels individuals. És una llàstima".

Cortés ha recordat com "ningú hauria imaginat que seríem a la final aquesta temporada, ningú. La primera final guanyada per l'equip masculí va trigar anys, espero que en el nostre cas trigui menys". El president Josep Maria Bartomeu de la seva part, ha dit que "heu marcat un camí" a les xarxes socials.

El tècnic blaugrana ha explicat que "teniem clar que calia sobreviure als primers minuts, quan elles, amb tanta experiència, ens intentarien fer mal...cap jugadora titular havia jugat una final, cap. Ara ja hem jugat la primera, ganes de més".

Segons Cortés, "hauriem pogut competir millor, com s'ha vist a la segona part. Al descans hem parlat d'intentar oblidar la primera part i jugar com podem fer-ho. S'ha guanyat la segona part, el parcial, és una part bona, que ens demostra que podem competir". El tècnic blaugrana s'ha mostrat dolgut ja que "hem fet el partit que volíem fer, però les ocasions que elles no ens van marcar la darrera temporada, ara si les han fet. En sis ocasions ens han fet quatre gols, fa ràbia. Podia passar, l'any passat a la final li van fer quatre gols al Wolfsburg a la pròrroga, però a la vegada, les jugadores tenen ràbia i dolor, doncs ja que arribes a la final, la vols guanyar".

stats