LLIGA DE CAMPIONS
Esports05/03/2013

El Borussia de Dortmund goleja el Xakhtar i jugarà els quarts de final (3-0)

Dos gols abans del descans han obert el camí de al victòria als homes entrenats per Jürgen Klopp

BarcelonaEl Borussia Dortmund jugarà els quarts de final de la Lliga de Campions després de cruspir-se el Xakhtar Donetsk per un clar 3-0. Els homes de Jürgen Klopp ja van empatar el partit d'anada (2-2), motiu pel qual eren favorits. Els gols a la primera meitat de Felipe Santana i Mario Götze han obert el camí del campió de lliga alemany.

El Xakhtar Donetsk ha intentat buscar la reacció amb bones ocasions dels seus brasilers Douglas Costa i Alex Teixeira, però "Kuba" Blaszczykowski ha sentenciat l'eliminatòria entrada la segona part d'un partit molt viu amb ocasions a les dues porteries. El Xakhtar, que va perdre l'oportunitat de ser primer de grup en la darrera jornada de la fase de grups, cau eliminat d'un torneig on era candidat a equip sorpresa.

Cargando
No hay anuncios

Borussia Dortmund: Roman Weidenfeller, Lukasz Piszczek, Neven Subotic, Felipe Santana, Marcel Schmelzer; Sven Bender (Sebastian Kehl, 46'), Ilkay Guendogan (Nuri Sahin, 82'); Jakub Blaszczykowski (Kevin Grosskreutz, 70'), Mario Goetze, Marco Reus; Robert Lewandowski

Xakhtar: Andriy Pyatov; Darijo Srna, Yaroslav Rakitskiy, Oleksandr Kucher, Razvan Rat; Tomas Hubschman (Taras Stepanenko, 82'), Fernandinho, Alex Teixeira, Henrikh Mkhitaryan, Taison (Douglas Costa, 46') i Luiz Adriano.

Cargando

Gols: 1-0 (31') Felipe Santana, 2-0 (37') Mario Goetze i 3-0 (59') Jakub Blaszczykowski 59

Àrbitre: Damir Skomina (Eslovènia)