MOTOCICLISME
Esports 20/12/2014

Cervera nomena Marc Márquez fill predilecte

El títol se li ha atorgat en reconeixement a les seves qualitats esportives i la seva personalitat, que ha contribuït a projectar el nom i prestigi de Cervera en l'àmbit mundial

Acn
1 min
Marc Márquez, fill predilecte de Cervera / JORDI PRAT / PAERIA DE CERVERA

CerveraL'Ajuntament de Cervera ha lliurat aquest dissabte el títol de fill predilecte de la ciutat al jove pilot de motociclisme Marc Márquez, en un acte que ha tingut lloc a la Sala de Plens de la Paeria. El títol l'ha rebut de part del paer en cap, Ramon Royes, que ha presidit l'acte, juntament amb la resta de regidors del Consistori. El nomenament de Márquez com a fill predilecte de la ciutat de Cervera es va aprovar en el Ple de la Paeria del 30 d'octubre. El títol se li ha atorgat en reconeixement a les seves qualitats esportives i la seva personalitat, que ha contribuït a projectar el nom i prestigi de la ciutat de Cervera en l'àmbit mundial.

L'acte és un reconeixement a la seva trajectòria com a campió del món de MotoGP els anys 2013 i 2014, campió de Moto2 l'any 2012 i campió de 125cc l'any 2010. Marc Márquez és el primer esportista que es nomena fill predilecte de Cervera. Anteriorment la Paeria només havia aprovat aquesta distinció per a l'historiador i polític Josep Benet, que la va rebre l'any 1991, i per al poeta Jaume Ferran, que va ser nomenat fill predilecte l'any 2001.

stats