HANDBOL
Esports18/11/2012

El Barça Intersport remunta cinc gols i guanya a la pista del Pick Szeged (28-33)

Els blaugranes han patit en excés en els primers quinze minuts de partit, però han sabut mantenir el cap fred per capgirar el marcador

BarcelonaEl Barça Intersport ha sumat un nou triomf a la Lliga de Campions després de superar el Pick Szeged hongarès per 28-33. El partit, però, no ha estat gens fàcil per als blaugranes, que en el minut 15 perdien per cinc gols, 11-6.

Aleshores el Barça ha fet un parcial de 2-9 i s'ha situat per davant en el marcador. En deu minuts el Barça Intersport ha passat de perdre a vèncer per tres gols, 13-16. Al descans els blaugranes han marxat amb tres de marge, 15-18.

Cargando
No hay anuncios

En el segon temps els de Xavi Pascual han seguit manant en el partit i han controlat el marcador en tot moment. La renda ha estat sempre entre tres i quatre gols, fins el 28-33 final, que deixa el Barça Intersport invicte en la primera volta de la primera fase de la Lliga de Campions d'handbol.