NBA
Esports 31/10/2013

Chicago celebra el retorn de Derrick Rose

à.g.
1 min

BarcelonaDesprés d'aixecar el teló de la temporada 2013-2014 amb una derrota a la pista dels Miami Heat, els Chicago Bulls rebran aquesta nit (1 hores, Canal+ Deportes) els New York Knicks al United Center. Derrick Rose, que dimarts a la nit va jugar un partit oficial per primera vegada en any i mig, podrà reaparèixer davant dels seus aficionats. Barack Obama, president dels Estats Units, va celebrar amb un tuit el retorn del base, que es va trencar els lligaments creuats del genoll en un partit dels play-off contra els Philadelphia 76ers.

"La derrota contra els Miami Heat no és la fi del món. Aquest partit l'oblidarem fàcilment. Ens queda tota la temporada. Tenim un equip especial, però sabem que hem de treballar molt", diu el base, que va debutar amb 12 punts i 4 assistències però un discret 4/15 en tirs de camp. "Estic desil·lusionat amb aquesta derrota. Hauria pogut revertir aquesta situació anotant més punts i protegint més la pilota. És només el primer partit, així que tindrem temps per solucionar aquests problemes", opina Derrick Rose.

Ahir a la nit també es van estrenar els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio i els Memphis Grizzlies de Marc Gasol, mentre que Los Angeles Lakers de Pau Gasol, que van debutar amb un triomf contra els Clippers, van jugar el seu segon partit contra els Golden State Warriors.

stats