Hoquei patins
Esports21/05/2011

El Coinasa Liceo remunta i s'emporta la Copa d'Europa contra el Tecnol Reus (7-4)

Els del Baix Camp han tingut un 3-0 a favor a la primera meitat, però els gallecs han donat la volta al marcador amb 6 gols consecutius; per acabar-se imposant 7-4

BarcelonaEl Coinasa Liceo ha guanyat la Copa d'Europa d'hoquei patins. Els gallecs han derrotat el Tecnol Reus Deportiu després de remuntar un 3-0 inicial pels del Baix Camp, amb sis dianes consecutives per acabar imposant-se per 7-4. Un resultat que ha significat el 5è títol pel Liceo.

El Reus s'ha avançat a la primera part i ha aconseguit un avantatge de 3-0 als 15 minuts de partit, gràcies als gols de Lamas (en pròpia porteria), Raül Marín i Albert Casanoves. Però el Liceo ha pogut donar la volta al marcador. Les dianes de Pablito Álvarez, Jordi Bargalló i Ricardo Barreiro han empatat la final pel Liceo, situant un 3-3 al marcador amb el qual s'ha arribat al descans.

Cargando
No hay anuncios

A la represa els gallecs han mantingut la seva superioritat i han aconseguit donar la volta al marcador gràcies al gols de Pablito Álvarez (2) i Ricardo Barreiros. El Reus, a falta de 2 minuts, ha posat emoció al partit, però a la següent jugada, de nou Álvarez ha marcat (7-4) i ha sentenciat el partit i la Copa d'Europa pel Liceo.