FUTBOL SALA
Esports 02/05/2015

El Marfil Santa Coloma no pot amb l'Inter i perd la final de Copa (3-0)

L'equip colomenc ha gaudit d'oportunitats fins els darrers dos minuts de la final

El Marfil ha perdut la final de Copa

BarcelonaL'Inter Movistar ha derrotat per 3-0 al Marfil Santa Coloma al pavelló Diego Calvo Valera d'Àguilar guanyant la seva primera Copa del Rei de futbol sala.

Després d'una primera part sense gols, Pola ha obert el marcador al minut 21. El porter Luis Amado ha aconseguit el segon quan tot l'equip català estava atacant, amb porter-jugador, i en l'últim minut Cardinal ha tancat la final.

L'Inter Movistar havia eliminat en semifinals al seu rival més fort, el Barça, el seu "bèstia negra" en les edicions anteriors, mentre que el Marfil havia arribat a la final en detriment d'ElPozo Múrcia. El Marfil segueix sense guanyar un títol, però ha jugat la seva primera final des de l'any 1999, quan va perdre la lliga.