HANDBOL
Esports 09/07/2013

El CSD convoca una 'cimera' urgent de l'handbol

La desaparició de l'Atlètic de Madrid ha causat gran sorpresa al CSD perquè no hi havia hagut cap notificació prèvia per part del club

Efe
1 min

MadridEl Consell Superior d'Esports (CSD) ha convocat per aquest dimecres a tots els estaments de l'handbol espanyol a una 'cimera' per estudiar la situació d'aquest esport, convulsionat després de la desaparició de l'Atlètic de Madrid.

Segons han informat a l'agència EFE fonts del CSD la reunió se celebrarà a partir de les 17.00 hores a la seva seu per abordar l'estat de la situació. L'organisme que presideix Miguel Cardenal pretén reunir-se amb els dirigents de la Federació, la Lliga Asobal, els jugadors i tots els estaments, per intentar trobar solucions a un handbol commocionat un cop l'Atlètic ha anunciat aquest dimarts la seva dissolució i davant els problemes que poden tenir més clubs.

La desaparició de l'Atlètic de Madrid, un dels històrics d'aquest esport que fa dues campanyes va recollir el testimoni del Ciudad Real, ha causat gran sorpresa al CSD perquè no hi havia hagut cap notificació prèvia per part del club.

stats