Futbol Català
Esports 22/03/2012

Planagumà i Carlos Martínez posen la directa cap al títol honorífic de màxims golejadors de Tercera

El tècnic del Manlleu, Francesc Cargol, es desfà en elogis cap al seu davanter

àngel Garreta
1 min
Planagumà celebrant el seu últim gol a l'estadi de l'Europa

BarcelonaL'estat de forma de Dani Planagumà (Manlleu) i Carlos Martínez (Terrassa), és ara mateix el més dolç entre els golejadors del grup cinquè de Tercera Divisió. Tots dos futbolistes s'han destacat en la llista de màxims definidors catalans amb 17 dianes. En la jornada intersetmanal disputada aquest dimecres tots dos puntes van tornar a foradar la xarxa rival.

Pel que fa al davanter del Terrassa, la seva presència a la llista és destacada des del principi del campionat, lluitant sempre per la primera plaça, fins ara, amb el seu company de files Xavi Molist. No obstant, en les darreres jornades li ha donat caça un veterà 'killer' de Tercera Divisió que demostra estar, als seus 30 anys, més en forma que mai. Dani Planagumà és la clara referència ofensiva d'un Manlleu que lluita per la promoció d'ascens.

En aquest sentit, el tècnic Francesc Cargol no escatima elogis cap al seu davanter. Cargol afirma que "tothom a Tercera sap de la categoria i qualitat de Planagumà. Vam arribar junts a Manlleu fa quatre anys i ens ha donat molt. És molt complet, no només quan té gol, sinó el treball en la pressió i aguantant pilotes davant. És bo per l'equip tenir un jugador així".

stats