BARÇA
Esports 15/02/2017

Què va passar a la zona mixta de París entre Luis Enrique i un periodista?

El tècnic asturià va tenir una enganxada amb un professional de TV3

A.l.
2 min
Enganxada de Luis Enrique amb la premsa

BarcelonaLes dues cares de Luis Enrique en pocs minuts. Primer, en zona mixta, se les va tenir amb un periodista català de TV3, després, a la roda de premsa, va obrir una escletxa per a l'esperança. "Per què no somiar que ho podem fer nosaltres?", es va preguntar l'asturià, qui considera que el Barça té "poques opcions" però el seu equip s'hi ha "d'aferrar".

"No crec que sigui molt difícil d'explicar, ha estat una nit en la qual hem estat clarament inferiors". Amb aquesta frase va resumir el que va passar contra el PSG. "Han donat la seva millor versió i ha coincidit amb una versió més pobra de nosaltres", va afegir.

L'asturià no va tirar la tovallola de cara a la classificació per als quarts de final, remuntant al Camp Nou el 4 a 0 de l'anada: "Queda la meitat de l'eliminatòria. No perdo l'esperança que l'equip aconsegueixi la proesa. S'han de fer 5 gols. Per què no somiar que ho podem fer nosaltres?".

Prèviament, en la zona mixta, Luis Enrique va topar amb la premsa. "La responsabilitat és únicament meva", va dir l'asturià en una tensa entrevista a TV3, en la qual el tècnic del Barça va marxar abans d'hora. "Accepto tota la responsabilitat, però quan es guanya també acceptaria el mateix tracte, i també el mateix tracte en les entrevistes... aquest to que veig avui amb mi, m'agradaria tenir-lo quan guanyem", va dir tens. El tècnic sabia les preguntes que Grau havia fet a Busquets, perquè l'informen des del departament de comunicació, i també va ser avisat de la interpretació que va fer el periodista de TV3 sobre les paraules de Busquets.

Al finalitzar el partit, la periodista d’Atresmedia, Susana Guasch, va informar que Luis Enrique, després de l'episodi amb Grau, va girar-se en sec per tornar a enganxar-s’hi. Aquest cop, segons Guasch, membres del cos tècnic blaugrana ho van evitar, mentre Luis Enrique els demanava que no l’agafessin. Una versió que corroborava un periodista italià, però que desmentia el propi implicat, Jordi Grau, i el departament de comunicació blaugrana. Segons altres testimonis, Luis Enrique sí que va girar-se per repetir el que li havia dit a Grau durant l’entrevista, sense to intimidatori, i el psicòleg Joaquin Valdés se’l va endur.

stats