Futbol Català
Esports 30/03/2012

El president del Vilassar de Dalt no s'obsessiona per un possible ascens de categoria del seu equip

Carles Povedano assegura que pujar a Primera Catalana no és el principal punt d'atenció de la gestió de la directiva maresmenca

Ara
1 min
El màxim dirigent del CE Vilassar

Vilassar de DaltEn els darrers anys el CE Vilassar ha vist com la seva estructura ha anat en augment. L'equip sènior lluita enguany per intentar pujar a Primera Catalana, tot i que en paraules del president del club, Carles Povedano, "hi ha coses molt més importants a nivell de club que l'ascens d'un equip. El més important per nosaltres és consolidar el model esportiu, econòmic i social de club". Segons el dirigent "cal anar partit a partit i al final veurem què passa. Tenim aspiracions en situació privilegiada".

En una entrevista concedida al blog del periodista Sergi Vargas, el president del Vilasar de Dalt insisteix en donar importància a l'entitat en global i no només al primer equip. "El nostre objectiu com a club és formar bons jugadors, transmetre uns valors als nostres jugadors i ajudar-los a fer-se grans i aconseguir que el nostre equip estigui format pel màxim de jugadors del nostre propi club", afrima Povedano, qui afegeix que "això és una feina de molts anys, no es fa d'avui per demà, i més tenint en compte que fa quatre anys, quan vam arribar al club, ens vam trobar 90 jugadors de futbol base i avui ja en tenim 300".

Un cap de setmana esportivament important

Aquest cap de setmana molts equips del club blanc-i-verd afronten jornades decisives pels seus respectius objectius. El primer equip, els juvenils A i B, els equips A cadet i infantil així com l'Aleví E juguen autèntiques finals anticipades. La pàgina web oficial del club ha dedicat un espai especial a l'agenda de dissabte i diumenge per intentar provocar la màxima assistència de públic possible.

stats