Ciclisme
Esports 07/03/2013

Escuredo: "Mai m'han acusat de res, però això [operació Puerto] afectarà la meva ratificació com a seleccionador"

L'exciclista en pista diu a Catalunya Ràdio que la conversa que es va escoltar al judici "no prova res", i que coneix Eufemiano Fuentes "però no era el meu metge"

Ara
1 min

BarcelonaJosep Antoni Escuredo s'ha defensat als micròfons de Catalunya Ràdio de les informacions que el vinculen amb el doctor Eufemiano Fuentes i l'operació Puerto. Aquest dimecres es va escoltar una conversa telefònica intervinguda per la policia entre Fuentes i Escuredo en què l'exciclista de Salt li demanava un producte: "Conec el doctor Fuentes a través del meu pare i li vaig demanar consell alguna vegada, però mai va ser el meu metge. La conversa és certa, però el que li vaig demanar eren unes pastilles per al 'jet lag', perquè marxava al Japó a competir. La conversa no demostra res".

Escuredo, guanyador de diverses medalles en mundials de ciclisme en pista, i guanyador d'una medalla de plata als Jocs Olímpics d'Atenes el 2004, és l'actual seleccionador espanyol de ciclisme en pista. El seu càrrec, però, és provisional, i just aquest divendres ha de ser ratificat per la junta directiva de la Federació Espanyola de Ciclisme. "Curiosament tot això surt ara", ha dit amb la mosca al nas. "Em temo que tot això afectarà la meva ratificació. Mai m'han acusat de res, però en ciclisme no existeix la presumpció d'innocència".

stats