MUNDIAL 2014
Esports11/10/2013

Espanya derrota Bielorússia en un partit fluix i queda a un sol pas de ser al Mundial (2-1)

Un gol de Xavi ha obert el camí del triomf dels homes de Vicente Del Bosque

PalmaEspanya ja té gairebé els dos peus al proper Mundial del Brasil després de derrotar Bielorússia per 2-1 en un partit fluix. El proper dimarts Espanya rep Georgia i amb un sol punt ja en fa prou per ser al Brasil, ja que supera per tres punts als francesos.

Vicente Del Bosque ha fet diferents canvis a l'equip, amb Valdés jugant de titular per davant de Casillas i l'asturià Michu de davanter. El primer temps però, ha estat molt fluix, lent i sense ritme, amb Espanya patint per trobar forats i Piqué jugant-se la segona groga quan ha tocat la pilota amb les mans dins de l'àrea.

Cargando
No hay anuncios

El domini territorial d'Espanya, total, no es traduïda en bon joc i Del Bosque ha donat entrada a Iniesta i Negredo de cara a la segona part. Amb 7 jugadors del Barça de titulars (Valdés, Piqué, Busquets, Pedro, Xavi, Iniesta i Cesc), l'equip espanyol ha jugat més ràpid, amb més ritme. Xavi, amb un fort xut des de la frontal, ha fet el primer gol i poc després Negredo ha rematat de cap per marcar el 2-0. En els darrers minuts Kornilenko ha aprofitat una errada defensiva per batre Valdés amb un xut creuat, però el triomf espanyol no ha perillat mai.