MUNDIAL 2014
Esports 11/10/2013

Espanya derrota Bielorússia en un partit fluix i queda a un sol pas de ser al Mundial (2-1)

Un gol de Xavi ha obert el camí del triomf dels homes de Vicente Del Bosque

Ara
1 min

PalmaEspanya ja té gairebé els dos peus al proper Mundial del Brasil després de derrotar Bielorússia per 2-1 en un partit fluix. El proper dimarts Espanya rep Georgia i amb un sol punt ja en fa prou per ser al Brasil, ja que supera per tres punts als francesos.

Vicente Del Bosque ha fet diferents canvis a l'equip, amb Valdés jugant de titular per davant de Casillas i l'asturià Michu de davanter. El primer temps però, ha estat molt fluix, lent i sense ritme, amb Espanya patint per trobar forats i Piqué jugant-se la segona groga quan ha tocat la pilota amb les mans dins de l'àrea.

El domini territorial d'Espanya, total, no es traduïda en bon joc i Del Bosque ha donat entrada a Iniesta i Negredo de cara a la segona part. Amb 7 jugadors del Barça de titulars (Valdés, Piqué, Busquets, Pedro, Xavi, Iniesta i Cesc), l'equip espanyol ha jugat més ràpid, amb més ritme. Xavi, amb un fort xut des de la frontal, ha fet el primer gol i poc després Negredo ha rematat de cap per marcar el 2-0. En els darrers minuts Kornilenko ha aprofitat una errada defensiva per batre Valdés amb un xut creuat, però el triomf espanyol no ha perillat mai.

stats