Tenis
Esports11/05/2011

Feliciano López elimina Kohlschreiber i jugarà contra Nadal a vuitens

El tenista de Toledo ha guanyat l'alemany Philipp Kohlschreiber en tres sets (6-4, 3-6 i 6-3) després d'un partit igualat que s'ha resolt en dues hores i vint minuts

BarcelonaFeliciano López jugarà contra Rafa Nadal en vuitens de final del Màsters 1000 de Roma. Després d'un partit de gairebé dues hores i mitja, el tenista espanyol ha derrotat l'alemany Kohlschreiber en tres sets, 6-4, 3-6 i 6-3.

En un primer set molt igualat, Feliciano ha aconseguit un trencament de servei que ha fet decantar la balança al seu favor, 6-4. Ja en el segon, una sèrie d'errors no forçats han condemnat López, que ha vist com Kohlschreiber ha empatat el matx.

Cargando
No hay anuncios

Però el tenista espanyol ha pogut reaccionar en el tercer set i ha trencat el servei de l'alemany per encarrilar una victòria que el farà enfrontar-se a Rafa Nadal, que ha derrotat Paolo Lorenzi per 6-4 i 6-0.