Asobal
Esports20/04/2011

El Fraikin Granollers ha noquejat el Naturhouse (34-27) en els últims minuts

L'equip local, que segueix a la caça de la tercera plaça de la Lliga Asobal, ha aconseguit una important victòria sobre el Naturhouse La Rioja en un partit molt igualat

GranollersEl Fraikin Granollers, que segueix a la caça de la tercera plaça de la Lliga Asobal, ha aconseguit una important victòria sobre el Naturhouse La Rioja en un partit en el qual a falta de deu minuts guanyava per un sol gol, però en el qual ha sabut noquejar el seu rival en els instants finals per acabar guanyant per set (34-27).

Un Granollers ambiciós que ha sabut jugar bé el seu partit, amb grans accions del porter Ohlander i el bon joc d'homes com Nenadic, Nikcevic, García i Malasinskas, que han sabut suplir bé les baixes locals.

Cargando
No hay anuncios

Les diferències mínimes, sempre amb avantatge pels catalans, han estat la tònica dels primers vint minuts, amb ràpides jugades dels uns i dels altres, forçant bons contraatacs i amb bones accions, sobretot del porter local, Ohlander.

Granollers, davant les baixes de Salva Puig, per molèsties al tendó d'Aquil·les, i Raúl Campos, per una fissura en l'escafoide, s'ha trobat coix en lateral, però l'ha cobert bé amb Álvaro Ferrer atacant des d'aquella zona, i en ocasions amb Antonio García.

Cargando

En la represa, els catalans han seguit portant la batuta del xoc amb bones individualitats abans grans accions de vells coneguts com a Amargant o el fill d'Andrei Tioumentsev, amb una gran visió de joc.

Granollers ha sabut fer pinya i aprofitar bé les seves opcions per dur de nou les rendes de l'embat i anar ampliant la seva renda fins al final del xoc. Els catalans, ja a Europa, sembla que tenen clar que volen seguir lluitant per recuperar la tercera plaça que ha estat seva durant una gran part d'aquesta Lliga.