La RFEF convoca una assemblea extraordinària per debatre sobre el petó no consentit de Rubiales

Les federacions territorials s'han reunit aquesta tarda i han fet una petició que ha estat acceptada per la Federació Espanyola de Futbol

ARA
2 min
Luis Rubiales celebrant el Mundial.

BarcelonaLa Federació Espanyola de Futbol (RFEF) finalment ha mogut fitxa després que una gran part de l'opinió pública, càrrecs polítics i entitats governamentals hagin criticat durament el seu president, Luis Rubiales, pel petó no consentit que li va fer a Jennifer Hermoso, jugadora de la selecció espanyola, durant la cerimònia d'entrega de medalles del Mundial aconseguit pel conjunt d'Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Olga Carmona, Cata Coll, Salma Paralluelo i companyia. Aquest dimarts a la nit ha informat que convoca una assemblea extraordinària per debatre sobre l'assumpte, que se celebrarà divendres a les 12 h a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

"La Reial Federació Espanyola de Futbol convoca, amb caràcter d'urgència, una assemblea general extraordinària per al divendres 25 d'agost, a partir de les 12 hores, a la seu de la Ciutat del Futbol de Las Rozas –diu el comunicat–. A més, i amb relació als últims fets ocorreguts durant la cerimònia de lliurament de premis del Mundial femení conquerit per la selecció espanyola diumenge passat a Sydney, es vol informar que estan obertes les diligències internes de la Federació referents a assumptes d'integritat, així com la resta de protocols aplicables", afegeix.

Aquest anunci té lloc després que aquesta tarda s'hagi celebrat una reunió telemàtica entre gran part de les federacions territorials, que majoritàriament han expressat el seu suport a Rubiales, segons ha informat la Cadena SER. Però, finalment, no han publicat un comunicat conjunt perquè hi faltaven alguns dels presidents. Una de les conclusions més importants a què s'ha arribat en aquesta reunió és la de sol·licitar una assemblea extraordinària a la RFEF, que ha estat admesa hores després. Divendres es debatrà sobre l'assumpte en un escenari que, excepte sorpresa, farà públic el suport de les federacions territorials al president de la RFEF.

stats