Futbol
Esports Futbol 04/01/2013

Arbeloa: "Al Bernabéu hi ha aficionats del Reial Madrid, no de Casillas"

El lateral ha mostrat el seu suport a Iker Casillas per la seva suplència, però ha defensat el seu substitut, Adán, i ha assegurat que l'afició madridista donarà suport a l'equip diumenge davant la Reial Societat

Efe
2 min
Álvaro Arbeloa, en roda de premsa

MadridÁlvaro Arbeloa ha mostrat el seu suport a Iker Casillas per la seva suplència, però ha defensat en tot moment el seu substitut, Antonio Adán, i ha assegurat que l'afició del Santiago Bernabéu donarà suport a l'equip diumenge davant la Reial Societat. "El Bernabéu, l'única forma que té de reaccionar, tant si juga Iker com si no, és donant suport al seu equip, perquè són aficionats del Reial Madrid, no d'Iker Casillas. És d'admirar que li donin suport en un moment complicat. Jugui o no, que estiguin amb els seus jugadors, però sobretot amb l'equip, que és el més important", ha manifestat en roda de premsa a la Ciutat Esportiva de Valdebebas.

Arbeloa ha intentat restar importància a la suplència de Casillas a Màlaga, que pot tenir continuïtat diumenge en el primer partit del 2013 davant la Reial Societat. "Hauríem de parlar cada setmana de les suplències de quinze jugadors i la titularitat d'onze. El vestuari s'ho pren amb molta naturalitat, el 'mister' pren les decisions i el mateix Iker ha estat el primer que s'ho ha pres amb naturalitat i ha demostrat el gran company que és, sense fer males cares, donant suport a Antonio i demostrant que és un gran professional, perquè ha entrenat més que mai", ha revelat.

"Tots els jugadors hem passat per la banqueta, també Cristiano, Sergio Ramos, Pepe, Xabi Alonso, ara Iker. S'està donant massa importància a tot el que passa al Reial Madrid, i simplement és una decisió tècnica més", ha afegit. El defensa madridista està convençut que la situació de Casillas és transitòria. "Sabem que Iker serà important per a l'equip", assegura. I afegeix: "El més important és guanyar, i no qui sigui titular", ha sentenciat. A més, ha lloat Adán: "Tenim un grandíssim porter a qui tenim el mateix respecte que a Iker. Al Reial Madrid hi ha 25 companys preparats per jugar. Té la nostra total confiança i estem encantats que jugui", ha conclòs.

stats