Futbol
Esports Futbol 14/04/2013

Un Athletic minvat rep per última vegada el Reial Madrid al vell San Mamés

Bielsa té les baixes de Gurpegui, Laporte, De Marcos i Aduriz, mentre que Mourinho no podrà comptar amb Arbeloa, Özil, Essien ni Kaká

Efe
1 min
Cristiano i Özil feliciten Benzema pel seu gol contra l'Athletic

Bilbao / MadridL'Athletic Club, minvat per les baixes de quatre dels seus titulars habituals, rebrà aquest diumenge (21h, Canal+1) per última vegada el Reial Madrid al vell San Mamés, en un dels grans clàssics de la Lliga, abans que 'La Catedral' sigui demolida en uns mesos i l'equip bilbaí es traslladi al seu nou estadi.

Serà el 82è enfrontament entre lleons i madridistes en un històric escenari que ha acollit cites inoblidables entre els dos equips des d'aquell primer partit del 1929.

En aquesta ocasió, l'Athletic encara el xoc en una situació classificatòria una mica compromesa, a nou punts del descens, i amb el hàndicap afegit de les absències dels sancionats Carlos Gurpegui, Aymeric Laporte, Óscar de Marcos i el seu màxim golejador, Aritz Aduriz.

A més, serà dubte fins a última hora Andoni Iraola, un altre dels jugadors fixos en les alineacions de Marcelo Bielsa, que no ha pogut entrenar en tota la setmana amb el grup a causa d'una sobrecàrrega muscular.

El debut de Casillas

El setembre de 1999, un nen anomenat Iker Casillas apareixia per primera vegada a la porteria del primer equip del Reial Madrid. La seva llegenda va començar a 'La Catedral', amb una derrota. Gairebé catorze anys després, les seves desavinences amb José Mourinho li impedeixen saber si podrà acomiadar San Mamés sobre la gespa o des de la banqueta.

El Reial Madrid, que prioritza la Champions respecte a la Lliga, viatja a Bilbao sense Arbeloa i Özil, que se sumen al capítol de baixes d'Essien i Kaká. Arriba tocat Coentrao, que deixarà el seu lloc a Marcelo, i Cristiano Ronaldo, que sempre vol jugar, apunta a titular juntament amb Benzema, que prendrà el lloc a Higuaín. Per Özil jugarà Luka Modric.

stats