Publicitat
Publicitat

1a divisió

Ramon Calderón: "L'himne del Madrid diu que quan es perd es dóna la mà, no es fica el dit a l'ull"

L'expresident del Madrid ha tornat a criticar la gestió de Florentino Pérez i l'actitud de José Mourinho, i ha assegurat que estan destrossant la imatge del club

Ramón Calderón, expresident del Reial Madrid, ha tornat a carregar contra Florentino Pérez i José Mourinho, i assegura que tots dos estan destrossant la imatge del club.

"El nostre himne diu que quan el Madrid perd dóna la mà al rival , no li fica el dit a l'ull " , ha recordat Calderón en una entrevista concedida a la revista 'Quality Sport'.

L'expresident considera que " el tradicional senyoriu del Reial Madrid s'ha deteriorat " i ha posat com a exemple el fet que " el club va deixar posar la pancarta de 'Mou , el teu dit ens assenyala el camí ' ", que ell considera "un detall horrorós".

Segons Calderón, Guardiola és millor entrenador que Mourinho, i ha sentenciat: "Queixar-se dels àrbitres , les lesions o la mala sort no és d'equip gran".

També ha tingut unes paraules per a l'actual president, Florentino. " No accepta el que hereta . Li va passar amb mi , amb Raúl , Del Bosque o amb Casillas . Li agrada el que ell porta . A Cristiano no se'l va carregar perquè no podia", assegura.

Calderón ha acusat Florentino d'haver-lo fet fora del seu càrrec. " Vaig espatllar els seus plans , es va penedir d'haver-se'n anat i volia tornar al poc temps . Havien d'acabar amb mi pel sistema civil o pel criminal" .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT